Condiții de utilizare

Generalități

 

In continuare detaliem condițiile de utilizare ale magazinului virtual. Prin cumpărarea produselor din magazin accepți aceste condiții de utilizare. 

Modalități de comandă si plata

Comenzile se fac prin adăugarea produselor in cos, iar la finalizarea cumpărăturilor va fi generată automat pe email o informare de plată. Plata se va face prin transfer bancar, la intrarea banilor în contul companiei se livrează factura fiscală si documentele achiziționate de pe site sau cu cardul, in cazul cardului procesul de validare este automat. Documentele se livrează pe email doar după ce se face plata si banii intra in contul nostru. Procesul este unul semiautomatizat.  Cartile sunt in format pdf sau .mp3 (dupa caz). Odată cu achiziția cartilor cumpărați dreptul de utilizarea al acestor carti, dar nu este permis transferul cartilor către alte entități sau persoane fizice.   După efectuarea plații livrarea documentelor se face intra-un termen de 1-2 zile lucratoare de la data când ați autorizat plata (timpul este necesar transferului bancar si vizualizării banilor in contul nostru). Cartile sunt personalizate cu un numar unic de exemplar si cu numele persoanei care a cumparat-o (inclusiv in cazul audiobokk-urilor). 

 

Returul  

Ținând cont ca odată primite cartile nu mai exista posibilitatea ca noi sa le retragem, nu se mai poate face retur începând cu momentul în care documentele au ajuns în emailul dumneavoastră.

  Se consideră că documentele au fost livrate către dumneavoastră în momentul în care emailul a plecat de la noi către dumneavoastră. Lipsa emailului din căsuța dumneavoastră de email poate fi din motive care nu țin de noi ci mai degrabă de furnizorul dumneavoastră de soluții de email (blocarea IP-ului nostru, introducerea adresei de email pe lista neagra etc)  Dacă din diverse motive tehnice (sau non tehnice) documentele nu au ajuns in căsuța dumneavoastră de email de comun acord găsim o altă modalitate de livrare a documentelor astfel încât sa intrați in posesia lor.    Singura modalitate acceptată de refuz al comenzilor este de anulare a comenzii înainte de efectuarea plații sau după efectuarea plații dacă comanda nu a fost livrată. Există o perioadă de maxim 6 ore în care puteți cere returnarea banilor din momentul când ați făcut plata, iar comanda va fi anulata si banii se vor vira în contul din care au sosit.  Returnarea sumelor plătite înseamnă automat si anularea comenzii dumneavoastră. 

Alte aspecte

  Tratăm orice reclamație cu maximă seriozitate și dorim să o rezolvam astfel încât dumneavoastră să aveți încrederea că am depus toate eforturile pentru a rezolva problema, fără însă ca acțiunile dumneavoastră sau ale noastre să prejudicieze interesele noastre legitime în relația cu dumneavoastră.